Кухня Південної Кореї: національна страва кімпаб або ролли по-корейськи.
Для приготування нам буде потрібно:
бамбуковий килимок
Кім (норі) - тонкі листи морських водоростей
сіль
Олія кунжутна, кунжутне насіння
Яйця 4 шт (для омлету)
1 огірок
ковбаса або шинка
морква 1 велика
дайкон маринований (за бажанням)
шпинат (за бажанням)
1 баночка тунця в маслі
майонез.
☝Замість ковбаси можна покласти і м'ясо, наприклад, яловичину. Дрібно посікти, посолити, додати соєвого соусу, трохи часнику.
Рис відварити. Викласти в окремий посуд, злегка посолити, додати кунжутне масло і кунжутне семя.Ріс не повинен бути надто розвареним.
✔Поки вариться рис, займемося приготуванням начинки.
Яйця збити вилочкою, трохи підсолити. Підсмажити омлет. Я додаю до яєць 1 столові ложки крохмалю. Але можна і без нього.
Ось такий от омлет.
✔Відкласти в сторону, нехай трохи охолоне. нарізати на смужки.
Моркву почистити, нарізати на смуги товщиною 0.5мм на 0.5мм. Злегка обсмажити на олії. Я ще додаю крапельку соєвого соусу.
✔Огірок порізати, посолити. Дати трохи постояти. Промокнути паперовою серветкою, прибравши надлишки соку.
✔Ковбаску нарізати.
✔Ще можна додати в роли шпінат.Шпінат прополоскати, ошпарити окропом. Посолити, додати мелений часник, кунжутне зерна, кунжутне масло. Приготований таким образм шпинат може використовуватися як самостійне блюдо. Дуже смачний салатик виходить.
✔Ще не завадить тунець. Тунець дістати з баночки, злити соус, додати трохи майонезу. Буде ще смачніше якщо покласти і листя кунжуту
✔Ось такий формочки з продуктами
✔Далі. На килимок покласти ким (норі). Покласти рис, акуратно розрівняти.
✔Далі викладаємо нашу начинку.
✔Акуратно згорнути
✔А ось і готові роли!
Ням-ням ♡
Коментарі
Дописати коментар